Siri is the spraakassistent van Apple voor iPhone, iPad, Apple Watch, en HomePod. Met Siri Shortcuts (opdrachten) kan je met zelfgekozen stemcommando's jouw favoriete instellingen activeren.

Configureer Siri Shortcuts

Als je een scene wilt schakelen met Siri Shortcuts, moet je deze eerst maken. Wil je weten hoe je een scene maakt? klik dan hier.

Siri Shortcuts stel je als volgt in:

1. Open de HomeWizard Kitchen’ -app
  2. Ga naar ‘Instellingen’ door op het tandwiel icoon in de rechter bovenhoek te tikken.

3. Ga naar Siri Shortcuts’ in het instellingen menu.

4. Selecteer de Add to Siri’ knop voor de functie die je wilt bedienen.

5. Geef je shortcut een naam en Voeg toe aan Siri

Dat was het! Je kan je nieuwe shortcut uitproberen door Siri te activeren en de naam van je shortcut in te spreken.