Intro

• Volg deze stapsgewijze handleiding wanneer jouw Smart Aerofryer regelmatig de verbinding met het netwerk verliest.

Stap 1

• Zorg ervoor dat uw Smart Aerofryer niet te ver weg is van uw router. Zorg er ook voor dat u het niet direct naast uw router plaatst, want dat is te dichtbij.

Stap 2

• Als er veel verschillende wifi-netwerken in of om je huis zijn, probeer dan je wifi-kanaal te veranderen.
  • Dit doe je door in te loggen op je router, naar de wifi instellingen van je 2,4 GHz netwerk te gaan en een ander kanaal te selecteren uit het drop down menu.
  • Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, raadpleeg dan de handleiding van uw router of vraag uw internetprovider om hulp.

Stap 3

• Zorg ervoor dat uw Smart Aerofryer niet wordt omringd door grote metalen voorwerpen, aangezien deze de WiFi-verbinding ernstig kunnen belemmeren.
  • Zorg er ook voor dat u uw Smart Aerofryer niet naast een magnetron plaatst, aangezien deze vaak ook op 2,4 GHz werken.

Stap 5

• Als je ondanks dit alles nog steeds de verbinding verliest, probeer dan je Smart Aerofryer te verbinden met een ander WiFi-netwerk. Misschien dat van een buurman, vriend of familielid.